O HOBY LES-u

O Hobylesu

 

Hoby les je družinsko podjetje z bogato, več kot sedemdesetletno tradicijo. Z lesom se ukvarjamo že od leta 1934. Naše izkušnje so plod dela štirih generacij mizarjev.
Skozi leta smo postali prepoznavni po izdelavi notranjega pohištva, opreme za dom in poslovne prostore, še posebej po izdelavi opreme in pohištva po meri ter po individualnih načrtih strank. Pohištvo ne prilagodimo le vašim prostorom po fizičnih merah, ampak prisluhnemo vašim vsebinskim željam in potrebam pri izdelavi. Od povpraševanja, priprave okvirne ponudbe, ogleda in spremljanja vaših idej, svetovanja, terminskega načrta ter vse do montaže sledimo zadovoljstvu svojih strank. Naši ekipa 11 strokovnjakov in visoko usposobljenih mizarjev z bogatimi izkušnjami je zagotovilo, da bo besedna zveza PO MERI dobila nove razsežnosti.

14690892_10206243898891486_3315919061849577515_n

Maloprodaja in ponudba za mojstre

Kot dopolnilo k proizvodnemu programu v okviru našega podjetja deluje še šest trgovin (v Škofji vasi, v Slovenskih Konjicah, Mariboru, Nazarjih, Šmarju pri Jelšah in Lenartu v S.g.) s ponudbo repromaterialov za mizarje. Z njimi poskrbimo za vse male in velike mojstre, poklicne ali ljubiteljske, ki se ukvarjajo z lesom. Nudimo tudi pohištvo drugih proizvajalcev.

Naše prednosti

Ustvarjamo izključno po meri, za znanega naročnika. V času, ko nas preganjata prostorska
in časovna stiska, želimo stranki ponuditi celovito rešitev bivalnih ali delovnih prostorov v kombinaciji z zadnjimi modnimi trendi. Naš cilj je optimalna uresničitev želja in potreb naših strank. Največ truda vlagamo v boljšo uporabnost našega pohištva in praktičnost glede na navade naših kupcev. Kratki dobavni roki in sprejemljive cene so še dodaten razlog za nakup.