OLJE ZA LES Z DODANIMI VOSKI INTERIER NOTRANJI 0,5L

13,30  z DDV

Belinka Oil Interier je premaz na osnovi modificiranih rastlinskih olj z dodanimi voski za končno površinsko obdelavo in nego masivnih lesenih elementov v notranjosti, kot so stenske obloge in pohištvo.

  • brezbarvna impregnacija
  • za zaščito in nego notranjih lesenih površin
  • na površini tvori tanek film, ki daje kakovostno zaščito ter prijetno gladko površino
  • naoljena površina je vodoodbojna in se hitro posuši
  • primeren za premazovenje otroških igrač
Pošlji povpraševanje
Vpišite vaše ime
Vpišite vaš e-naslov!
Vpišite vaše vprašanje!

Količina:

Šifra: 010033 Kategoriji: ,

Opis

Uporabljamo ga za zaščito in nego masivnih lesenih elementov v notranjosti, kot so stenske obloge in notranje pohištvo, ko želimo gladko in polno površino, ne želimo pa uporabiti klasičnih premazov. Primeren je tudi za zaščito otroškega pohištva (certifikat EN 71-3; varnost otroških igrač).

Priporočamo suho čiščenje in redno nego z istim izdelkom. Interval obnavljanja je odvisen od mehanskih obremenitev lesenega elementa.

 

UPORABA

Nanašamo na lesene površine, ki morajo biti brez maščob, voskov in nečištoč. Pred nanašanjem površino lesa fino obrusimo in odprašimo. Les mora biti pred nanašanjem olja dobro osušen in kakovostno obrušen, saj v nasprotnem primeru zaščita ni ustrezna. Izdelek pred uporabo dobro premešamo. Nanašamo ga s krpo, čopičem ali z valjčkom. Po približno 1 – 3 minutah površino obrišemo s čisto vpojno krpo ali papirjem, da odstranimo odvečno olje ter površino enakomerno zgladimo v smeri lesnih vlaken. Če želimo polnejšo in odpornejšo površino ter pri zaščiti bolj vpojnih vrst lesa, postopek ponovimo po 24 urah. Pri delu uporabljamo osebna zaščitna sredstva. Med delom zagotovimo prezračevanje. Nanašanje izdelka Belinka Oil Interier pri temperaturi nižji od 15 °C in višji zračni vlažnosti od 75 % odsvetujemo. Orodje takoj po uporabi očistimo vodo in detergentom ali white špiritom.